LAHJA YSTÄVÄLLE/ LÄHEISELLE HELPOSTI, SUORAAN POSTILAATIKKOON.

Vaikka et pääsisi näkemään merkkipäivänä läheistäsi, voit muistaa häntä avullamme vaikkapa näin:

LAHJAKSI 'METRILAKUA' JA KORTTI
Toimitamme puolestasi ystävällesi/ läheisellesi

kotimaista lakritsaa ja personoidun ystävänpäivä-, syntymäpäiväkortin- tai minkä tahansa aiheisen tervehdyksen ja lahjan saaja ilahtuu varmasti!
Teemme kortin ja sen kääntöpuolelle kirjoitamme juuri sinun henkilökohtaiset terveisesi lahjan saajalle.Paketti Postin kautta lahjan saajan postilaatikkoon toimitettuna yhteensä 24,90

Hinta sis. alv. (Verollinen hinta muodostuu seuraavasti: Lakritsat 10 kpl ja personoitu kortti omalla tekstilläsi varustettuna, lähetyspakkaus sekä toimitus Postiin = 19,00€ + Postin meiltä veloittama hinta paketin lähettämisestä: 5,90€.)


Paketti sisältää 10 kpl kotimaista Porvoon metrilakua, räätälöidyn kortin lahjan saajalle sekä paketin toimituksen antamaasi osoitteeseen, niin että lähetys toimitetaan suoraan  postilaatikkoon. Pakettia ei siis tarvitse hakea mistään. Lakritsat sisältävät gluteenia, ovat laktoosittomia.  


Alla näet valikoiman tilattavista korteista. Saat kortin sisäpuolelle haluamasi runon/ onnittelutekstin.
HUOM! Voit kysyä myös korttia ihan omalla teemallasi, esim. lapselle kortti hänen lempihahmonsa mukaan.

Voit tilata lahjalähetyksen alla olevalla lomakkeella. Täytä tiedot ja paina lopuksi Send Message ja tilaus tulee sähköpostiimme. Saat tilausvahvistuksen maksutietoineen omaan sähköpostiisi vuorokauden sisällä tilauksesta.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
Voit myös lähettää meille sähköpostilla osoitteeseen: alakaarre@gmail.com seuraavat tiedot:
*Oma nimesi ja puhelinnumerosi *lahjan saajan nimi *lähetysosoite: katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka sekä lähetyksen saajan puhelinnumero. (Puh.nro tarvitaan Postin järjestelmään)
* haluamasi korttivaihtoehto, alapuolella mallit: 1 (Ystävänpäiväkortti), 2 (Iloa päivääsi, koirakortti),3 (Äidille-kortti, vaal.pun. sydän) 4 (onnea ja iloa),5 (vaal.pun.kukat) ja 6 (sininen ruusu).
* haluamasi viesti kortin mukaan ja toivottajien nimet.
* haluatko lakupussiin tavallisia/ perinteisiä lakumakuja vai saako joukossa olla myös kirpeitä ja salmiakkia?